Relatiegeschenken die geschikt zijn voor diverse seizoenen!

Relatiegeschenken die geschikt zijn voor diverse seizoenen!

Ieder jaar is er per seizoen wel een apart feest die jij kunt gebruiken voor het inzetten van promotieartikelen of relatiegeschenken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Sinterklaas, Kerstmis, Oud & Nieuw, Carnaval of zomerfestivals.

Relatiegeschenken voor de zomer

De meest gebruikte geschenken in de zomer zijn de bedrukte zonnebrillen. Veel drankmerken kiezen voor een opvallende zonnebril die bedrukt wordt met het logo van het drankmerk. De brillen worden hierna gratis weggegeven tijdens concerten, festivals of andere leuke evenementen. Ook de zweetbandjes worden op deze manier veelvoudig ingezet, bijvoorbeeld tijdens sportwedstrijden, hardloopwedstrijden en andere sportevenementen in de zomer.

Relatiegeschenken voor de winter

In de winter zie je dat veel mensen kiezen voor de kerst- of sinterklaasgeschenken. Denk bijvoorbeeld aan warme sloffen, kruiken, mokken of kerstmutsen/schorten en dergelijke. Ook zijn de kerstpakketten met bedrijfslogo ideaal voor uw eigen medewerkers en uiteraard uw belangrijkste zakenrelaties.

Relatiegeschenken voor de lente

In het voorjaar zijn er diverse soorten feesten waar met relatiegeschenken en promotieartikelen op ingespeeld kan worden. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan feesten zoals carnaval of bijvoorbeeld diverse soorten tentfeesten die weer beginnen in het Oosten van het land.

Relatiegeschenken tijdens de herfst

Tijdens de herfst is het vaak nat in Nederland. Veel regen en harde winden, waardoor de paraplu de ideale manier is om uw bedrijfslogo aan de man te brengen. Laat bijvoorbeeld uw stormparaplu bedrukken met uw bedrijfslogo en val op dankzij de unieke vorm van een stormparaplu.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *