Je WordPress login aanpassen met de Tesla Login Customizer plugin

De WordPress login pagina ziet er simpel en netjes uit, maar is wel zwaar gemerkt met WordPress. Dat is in principe geen probleem als jij de enige bent die moet inloggen. Maar als je een website moet overdragen aan een klant, of als je een website runt waar bezoekers moeten inloggen, is het een goed idee om die login pagina aan te passen zodat hij er meer uitnodigend uitziet en beter bij de stijl van je website past. Als je dat op de juiste manier doet, kan je login pagina fungeren als een mooi toegangspunt voor je gebruikers, dat hen verwelkomd op je website.

Er zijn veel verschillende plugins verkrijgbaar waarmee je de login pagina van je WordPress website kunt aanpassen. Sommige van deze plugins werken oké, andere vereisen programmeerwerk voor zelfs de meest eenvoudige aanpassingen. Na heel veel experimenteren met verschillende plugins ontdekten we de Tesla Login Customizer plugin. En daarna stopten we met experimenteren. Want deze plugin is precies wat je zoekt.

Tesla Login Customizer plugin

Met de Tesla Login Customizer plugin kun je de standaard login pagina van WordPress (en daarmee ook de registratiepagina en de wachtwoord-vergeten pagina) helemaal customizen.

Je kunt kiezen uit een breed scala aan verschillende templates. Je kunt vrijwel ieder aspect van de loginpagina aanpassen:

  • Kleuren (primaire kleur, achtergrondkleur)
  • Afbeeldingen (inclusief achtergrond afbeelding)
  • Tekst (lettertype, lettergrootte, lettertype kleur)
  • Animaties
  • Logo
  • Formulier (positie, kleuren, knoppen, recaptcha, etc.)

Zo transformeer je de saaie, standaard login pagina van WordPress in een professioneel uitziende, unieke login pagina die perfect op je merk, bedrijf of identiteit aansluit. Daarbij is het mogelijk om een custom login URL aan te maken.

De Tesla Login Customizer plugin is super gebruiksvriendelijk; er is echt geen betere manier om een mooie WordPress login pagina te creëren met een minimale hoeveelheid werk. Ben je nog niet overtuigd? Bekijk dan de demo’s even; dan zie je pas echt hoeveel verschil een goede login pagina kan maken! Kijk voor meer informatie en WordPress tips op www.wphandleiding.nl/.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *