Gezond afvallen met shakes

Afvallen shakes

Het is een trend die al even aanhoudt nu en tot de verbeelding spreekt. Het is makkelijk en overzichtelijk en je kan er alle kanten mee op. Afvallen met shakes is een hit, juist door de eenvoud en overzichtelijkheid. Je weet precies wat je wel en niet mag. Namelijk drie keer per dag een shake. Zeker voor mensen die ingewikkelde gezonde recepten teveel moeite vinden en zich er toch niet aan kunnen houden zijn shakes echt een uitkomst als je wilt afvallen.

Je kan ook de shake inzetten als een maaltijdvervanger voor een maaltijd, maar als je echt streng wilt lijnen kan je ook alle maaltijden vervangen met shakes. Het is wel zaak dit voor een bepaalde periode te doen en niet voor altijd, omdat dat erg ongezond is. Maar het is wel ideaal om een beginnetje te maken aan het afvalproces, omdat je dan een boost krijgt en lekker veel gewicht verliest in het begin, wat weer bijzonder stimuleert om door te zetten.

De shakes zijn gezond en doen een hoop goeds voor je lichaam. Los van dat je gewicht zal verliezen werkt het ook reinigend en zal je beter in je vel gaan zitten zowel psychisch als lichamelijk. Het is aan te raden om dit niet voor een hele lange periode te gebruiken omdat je dan uiteindelijk te weinig voedingsstoffen binnenkrijgt, maar voor een aantal weken kan het echt een toegevoegde waarde zijn voor je dieet. Wil je ook een keer de strijd met de kio’s aan door middel van shakes, dan is het raadzaam wat meer informatie te verzamelen via Stayhealthy.nl

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *