Donkere vagina – huidprobleem

Een donkere vagina kan door heel wat oorzaken ontstaan. De voornaamste en meest voorkomende is erfelijkheid. De huid rond de vagina is bij iedereen net ietsje donker dan de rest van de huidskleur. Daar is dan ook helemaal niets mis mee. Echter kan het bij sommige vrouwen net iets donkerder zijn. Voor hen die hier onzeker over zijn heb ik dit artikel geschreven. Je leest hier onder andere hoe je ervan afkomt.

Donkere vagina en schaamlippen behandelen

De huid rondom de vagina is bij alle vrouwen donkerder dan de rest van je huidskleur. De huid daar is ook iets dikker. De schaamlippen zelf kunnen aan de uiteinden zelf ook iets donkerder van kleur zijn. Zowel de vagina als de huid eromheen is gemakkelijk te behandelen met diverse crèmes en natuurlijke producten. Hieronder de meest huidvriendelijke methodes die daarbij ook heel goed werken.

  1. Huidverlichtende crème: één van de bekendste en meest effectiefste methode is om de huid te verlichten met een blekende crème. Belangrijk hierbij is dat je erop let dat de crème PH-neutraal is en geschikt is voor de intieme zones. Een goede keuze is bijvoorbeeld Skinlight whitening treatment, deze crème is ook nog eens parfumvrij en bestaat uit natuurlijke ingrediënten.
  2. Maak een papje van citroen, olijfolie of kokosolie: citroen droogt de huid flink uit, gebruik dit papje dus niet al te vaak. Citroen zorgt ook als enige ingrediënt voor het blekende effect.
  3. Een andere tip: ga zonnen: door het krijgen van een tan/gebruinde huid valt de donkere huid rondom je vagina veel minder op. Deze manier is wellicht niet voor iedereen een uitkomst, maar kan in de zomermaanden bijvoorbeeld wel heel erg helpen!

Skinlight-1-stuks-aanbieding-min

Vagina verjongen

Wil je naast een mooi kleurtje ook gelijk wat strakker worden? Dan zijn daar ook vele mogelijkheden voor. De meest effectieve is sporten en het uitvoeren van speciale oefeningen. Deze oefeningen zijn gebaseerd op het versterken van je bekkenbodemspieren, door deze spieren goed te trainen wordt je vagina tegelijkertijd ook een stuk strakker.

Wil je graag extra hulp? Gebruik dan een verstrakkingscrème zoals V-tighy of Vaxscreme.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *