Bestel jouw haarextensies hier op de website

OxY hairextensions zijn clips die je eenvoudig zelf in je haren aan kan brengen. Aan de haarclips zijn 100% echte mensenharen bevestigd. Doordat er alleen met echte haren gewerkt wordt krijg je op natuurlijke wijze extra volume. Als je last hebt van dun haar, dan kunnen haarclips de oplossing zijn. Het is de enige oplossing die niet schadelijk is voor je eigen haren. De haarextensies zijn niet schadelijk omdat er niet gewerkt wordt met wax of lijm om ze te bevestigen. Je kan de haarclips hier online bestellen in de shop en zelf aanbrengen. Je hoeft dus niet naar een speciale kapper toe om de extensies aan te brengen.

Eenvoudig een volle look met OxY

Je kan eenvoudig hier je eigen haarclips bestellen en aan de slag gaan. Je hoeft hiervoor niet meer naar een speciaal kapsalon toe. Het aanbrengen van de clips kan je zelf doen door voor een spiegel te gaan staan. Je brengt de clips aan op de plekken waar je meer volume wil krijgen. Bij ons bestel je de haarclips als een set met meerdere maten. De kleine maten plaats je aan de voorzijde en de grote maten aan de achterzijde. Door alle clips te gebruiken kan je een compleet kapsel extra volume geven. Het aanbrengen is niet meer dan kijken naar welke plekken je volume wil creëren en hier de clip vastmaken aan een bestaand stukje haar. Na het borstelen van je haren zie je niets meer van de hairextensions en heb je een stralende bos haar.

Geen synthetische hairextensions, maar puur natuur

Om kosten te besparen worden de haarextensies helaas vaak gemaakt van synthetische materialen. Uiteraard blijf je altijd het verschil zien tussen puur natuur en synthetisch. Als het opvalt dat je haarclips draagt, dan is het hele effect weg. Je wil graag een natuurlijke uitstraling waarbij het lijkt alsof je een volle bos haar hebt. Als je hiernaar op zoek bent dan zit je bij ons goed. Je kan hier alleen puur natuurlijke hairextensions bestellen. Elke clip is voorzien van 100% echte mensenharen. Je krijgt direct meer volume zonder dat iemand ziet dat je gebruik maakt van hairextensions.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *