Beste Wimperserum van 2021 | Top 3

Heb jij veel te korte wimpers? Ben je elke dag veel tijd kwijt aan het aanbrengen van de perfecte mascara en valt het resultaat dan alsnog tegen? Overweeg dan eens om een wimperserum te gebruiken. Een goed wimperserum geeft snel resultaat en maakt wimpers langer. Een goed wimperserum werkt net als een haargroeimiddel en is in staat om de wimpergroei daadwerkelijk te stimuleren. Echter zijn er vele serum te verkrijgen die helaas niet zo heel goed werken. Om overzicht te krijgen hebben wij in totaal 10 wimperserums getest. Van deze 10 waren er 3 zeer goed. Deze vind je hieronder terug.

Wat is het beste Wimperserum om je wimpers langer te maken. Daar geven wij antwoord op. Na vele wimperserums te hebben getest is er een top 3 ontstaan van best werkende wimperserum. Hierbij hebben wij gelet op de de volgende 4 punten.

  1. In hoeverre de Wimpers langer worden
  2. De snelheid van de wimpergroei
  3. In hoeverre de wimpers vollers worden
  4. De ingrediëntenlijst (hoe korter hoe beter)

Het allerbelangrijkste van een Wiperserum is dat het in staat is de wimpers daadwerkelijk langer te kunnen maken. De drie serums hieronder maken deze belofte allemaal waar. Daarnaast is het ook fijn dat het resultaat vlot naar voren komt. Ook wil je graag dat het volume van de wimpers toeneemt, want in dit geval hoef je vaak zelfs geen mascara meer te gebruiken. Dat scheel zowel tijd als geld. En als laatste de ingrediëntenlijst. In hoeverre is het product veilig te gebruiken en wat zijn de werkende ingrediënten. Het is belangrijk dat de lijst kort is, lange lijsten duiden namelijk op teveel toevoegingen die meer kwaad dan goed doen.

Onze Top 3 beste Wimperserums

1) Revitalash Advanced

Een Wimperserum dat zich zeker bewezen heeft. Dit serum bestaat al vele jaren en scoort goed op tevredenheid. Dit wimpergroeiserum is ontwikkeld door een oogarts en wordt inmiddels over de hele wereld verkocht.

2) Melite for Professionals

wimpergroei serum voor lange wimpers

Wimperserum Melite for Professionals

Dit wimperserum is voorzien van hoogwaardige natuurlijke ingrediënten. Daarnaast is de ingrediëntenlijst kort. Met dit Wimpergroeiserum krijg je binnen 30 dagen 50% langere wimpers. Ook kun je dit serum voor de wenkbrauwen gebruiken Melite for Professionals breng je twee keer per dag aan. Na 1 maand breng je deze slechts 2 tot 3 keer per week aan.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *