8 tips tegen muggen: de beste antimuggenmiddelen

Voor het muggen verjagen buiten heb je middelen nodig, en je wilt natuurlijk de beste antimuggenmiddelen hebben die er zijn. Zo kun je zo snel zo effectief mogelijk van alle muggen afkomen, dat moet met de onderstaande tips in ieder geval lukken.

De muggenlamp

Een klassieker is natuurlijk de muggenlamp, deze lamp is bewezen erg effectief en hoort dus zeker ook thuis in het rijtje van beste antimuggenmiddelen. De muggenlamp zendt natuurlijk blauw Uv-licht en eventueel ook CO2 uit om zo muggen te lokken, deze sterven vervolgens in de lamp.

DEET

Ook DEET gebruiken we al langer om muggen uit de buurt te houden, en hoewel er wat controversie is rondom DEET werkt het wel altijd. Een beetje DEET opsmeren houdt al snel alle muggen uit de buurt. Ideaal dus wanneer je muggen verjagen buiten wilt.

muggenlamp buiten, anti muggen

Professionele muggenlamp voor binnen en buiten

Horren in de ramen en deuren zetten

Dat horren muggen buiten houden is overduidelijk, en hierom horen ook horren in dit rijtje van beste antimuggenmiddelen thuis. Wanneer je deze in je ramen en deuren zet en ervoor zorgt dat je deze ook gesloten houdt zal je weinig tot geen last hebben van muggen.

Vitamine B slikken

Muggen komen op lichaamsgeur af, die weer afkomstig is van de geur van jouw bloed. Dit is ook de reden dat sommige mensen vaker gestoken worden dan andere, hun bloed ruikt lekkerder. Maar met het slikken van vitamine B kun je deze geur aanpassen zodat de muggen je niet meer lekker vinden en je dus met rust laten.

Zet de ventilator aan

Muggen hebben nou eenmaal een hekel aan wind, dus het aanzetten van de ventilator kan ze wel degelijk uit de buurt houden. Vooral wanneer het binnen warm is kan dit erg fijn zijn. Je houdt jezelf ermee koel en je houdt muggen op afstand.

Haal de klamboe van zolder

Het principe van de klamboe is natuurlijk ongeveer hetzelfde als die van horren, maar om ervoor te zorgen dat je hem niet vergeet staat hij er toch nog tussen. Wanneer jij een klamboe over je bed hangt en deze goed vast zet zal geen enkele mug jou meer uit je slaap houden.

Stilstaand water weghalen

Een preventief middel voor het muggen verjagen buiten is het weghalen van al het stilstaande water om jouw huis heen. Ruim die bloempotten vol met water en die vijver dus maar op.

Een elektrische vliegenmepper

Wanneer een of enkele muggen je enorm zitten te vervelen en je toch wat agressie kwijt moet is het gebruiken van een elektrische vliegenmepper ideaal. In een klap zijn de muggen morsdood en heb jij er geen last meer van.

Met deze antimuggenmiddelen moet jij echt geen last meer hebben van deze vervelende stekers, dit zijn namelijk de beste tips die er zijn. Kies er dus eentje uit die het beste bij jou en je wensen past, en pas deze tip vandaag nog toe. Hiermee ben je snel van alle muggen af.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *